­

Geralda Kadiks

Tekstschrijver met oog voor strategie

Beroepsdeformatie? Ook ik heb er last van. Zit er een mailing bij de post dan kijk ik altijd hoe de afzender zich presenteert en hoe dit overkomt. De mogelijkheden van tekst, beeld en vormgeving worden niet altijd benut. Op websites, in reclamemateriaal maar ook bij andere uitingen. Ik vind dit zonde. Met meer aandacht voor jouw verhaal en de manier waarop je het brengt bereik je meer.

Waarom zou je jezelf tekort doen? 

Waar ik voor sta

Met elkaar een mooi resultaat neerzetten. Met jou als opdrachtgever en met andere specialisten. Dat is voor mij een belangrijk uitgangspunt. Wanneer alle betrokkenen vanuit hun eigen expertise een bijdrage leveren aan jouw uiting heb jij straks een betere website bijvoorneeld. Door samen te werken en elkaar aan te vullen krijg je een 1 + 1 = 3 effect.  Werk 'over de schutting gooien' doe ik om die reden liever niet. Ik ben medeverantwoordelijk voor het eindresultaat en blijf graag betrokken.

Extra blij word ik als ik kan samenwerken met ondernemers die de wereld een stukje mooier willen maken en een sterke motivatie hebben om anderen te helpen. Ik lever hier graag een bijdrage aan.

Bij tekstschrijven kijk ik altijd naar het grotere geheel. Goede webteksten bijvoorbeeld doen minder voor je wanneer de totale uitstraling niet uitnodigt om te lezen of wanneer het menu onduidelijk is. In zo'n geval is het de moeite waard om te kijken hoe we het geheel (eventueel stap voor stap) naar een hoger plan kunnen trekken. 

In mijn benadering ben ik serieus en onderzoekend maar ik zou niet kunnen werken zonder humor en creativiteit.

1812

De naam 1812 staat voor mijn geboortedag: 18 december. De gedachte aan een jaartal is ook leuk. Mensen zeggen vaak dat 1812 een beetje degelijk klinkt, op een positieve manier.  En dat past mooi bij mijn aanpak. Niets mis mee, een beetje degelijkheid.

En verder?

Naast tekstschrijven fotografeer ik graag. Ik ben moeder van een zoon die ook opvallend goed uit zijn woorden komt. Mijn echtgenoot is er inmiddels aan gewend. Met z’n drieën gaan we graag op kampeervakantie.

Kennismaken?

WIl je meer weten over de mogelijkheden van tekst voor jouw merk? Laten we dan kennismaken. Neem dan contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 284 282 67.

 

 

 

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 - 284 282 67

Ook wij maken gebruik van functionele, analytische en social media cookies. Hiermee maken wij de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk en kun je informatie delen via social media. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of verder te surfen op deze website geef je voor beide toestemming.