­

Beroepsdeformatie? Ook ik heb er last van. Zit er een mailing bij de post dan kijk ik altijd hoe de afzender zich presenteert. De mogelijkheden van tekst, beeld en vormgeving worden niet altijd benut. Op websites, in reclamemateriaal maar ook bij andere uitingen. Dat vind ik zonde. Met meer aandacht voor jouw verhaal en de manier waarop je het brengt bereik je meer.

Waarom zou je jezelf tekort doen? 

Waar ik voor sta

Met elkaar een mooi resultaat neerzetten. Met jou als opdrachtgever en met andere specialisten. Dat is voor mij een belangrijk uitgangspunt. Wanneer alle betrokkenen vanuit hun eigen expertise een bijdrage leveren aan jouw website bijvoorbeeld heb jij straks een beter resultaat.

Door samen te werken versterk je elkaar en krijg je een 1 + 1 = 3 effect. Werk 'over de schutting gooien' doe ik om die reden liever niet. Ik voel me medeverantwoordelijk voor het eindresultaat en blijf graag betrokken.

Extra blij word ik als ik kan samenwerken met ondernemers die de wereld een stukje mooier willen maken en een sterke motivatie hebben om anderen te helpen. Ik lever hier graag een bijdrage aan. In mijn benadering ben ik serieus en onderzoekend maar ik zou mijn werk niet kunnen doen zonder humor en creativiteit.

1812

De naam 1812 staat voor mijn geboortedag: 18 december. De gedachte aan een jaartal is ook leuk. Mensen zeggen vaak dat 1812 degelijk klinkt, op een positieve manier. En dat past mooi bij mijn aanpak. Niets mis mee, een beetje degelijkheid.

En verder?

Naast tekstschrijven fotografeer ik graag. Ik ben moeder van een zoon die ook opvallend goed uit zijn woorden komt. Mijn echtgenoot is er inmiddels aan gewend. Met z’n drieën gaan we graag op kampeervakantie.

Kennismaken?

WIl je meer weten over de mogelijkheden van tekst voor jouw merk? Laten we dan kennismaken. Neem dan contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 284 282 67.

 

 

 

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 - 284 282 67

Ook wij maken gebruik van functionele, analytische en social media cookies. Hiermee maken wij de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk en kun je informatie delen via social media. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of verder te surfen op deze website geef je voor beide toestemming.