­

Bestaande klanten weten wat ze aan je hebben maar hoe zit het met de rest van jouw doelgroep? Laat je zien wat je in huis hebt of laat je kansen liggen?

Om nieuwe klanten aan te trekken moet je zichtbaar zijn. Ik help je om hieraan te werken op een manier die bij je past.

Wat verzorg ik voor je?

Wil je een stevige basis neerzetten voor de communicatie met jouw doelgroep en klanten aantrekken voor wie je graag werkt? Ga dan samen met mij aan de slag en laat zien wat je in huis hebt.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eenduidig verhaal

Jouw verhaal vertel je niet alleen met tekst maar ook met vormgeving en beeldmateriaal. Het is belangriijk dat alle elementen goed op elkaar zijn afgestemd. Een eenduidig verhaal is overtuigender en dus effectiever.

Zie ik kansen om het totaalplaatje te versterken? Dan deel ik mijn indrukken met je. Natuurlijk bepaal je zelf wat je hiermee doet. Als je wilt stel ik je graag voor aan vertrouwde relaties in mijn netwerk voor aanvullende ondersteuning en adviezen. 

Contact opnemen

Kennismaken?

Ben je benieuwd waar ik voor sta en hoe we samen een mooi resultaat kunnen neerzetten? Kijk dan op de pagina Geralda Kadiks of neem contact met me op. Bel me op 06 284 282 67 of stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

 

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 - 284 282 67

Ook wij maken gebruik van functionele, analytische en social media cookies. Hiermee maken wij de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk en kun je informatie delen via social media. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of verder te surfen op deze website geef je voor beide toestemming.