­

Laat zien wat je in huis hebt

Wat heb jij in huis om jouw klanten te helpen? Hoe goed komt dit tot uiting op jouw website en in andere communicatiemiddelen?

Voor meer zichtbaarheid is het belangrijk om een goed verhaal te hebben en dit op een aantekkelijke en consequente manier te communiceren. Kom je hier zelf niet uit? Laat mij je dan adviseren en ondersteunen.

Mijn doel? Jouw boodschap zo krachtig mogelijk neerzetten zodat je nieuwe klanten aantrekt en op het netvlies blijft van bestaande relaties. Hierdoor ben jij eerder waar je zijn wilt met jouw bedrijf.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer dan alleen tekst

Als tekstschrijver met oog voor strategie help ik je om zaken als missie en meerwaarde concreet te maken en laat ik je zien wat de mogelijkheden zijn om communicatie effectiever te maken. Dit gaat verder dan alleen tekstschrijven. Beeldmateriaal en vormgeving spelen ook een belangrijke rol bij wat je uitstraalt. Daarnaast ondersteun ik je bij het opzetten en bewaken van processen en planning om content te creëren en adviseer ik je over de selectie van derde partijen voor aanvullend advies en realisatie.  

Wat verzorg ik voor je?

Zoek je een creatieve tekstschrijver met oog voor strategie en een praktische benadering? Een professional met wie je kunt sparren over jouw business en die rust brengt in jouw project? Laten we dan snel kennismaken.

Contact opnemen

Blinde vlekken

Weet jij zeker dat je naar klanten toe alles benoemt wat je te bieden hebt? Of heb je last van blinde vlekken? Dit zijn zaken die jij en je team zo vanzelfsprekend vinden dat jullie er niet meer bij na te denken. Vaak zijn dit de pareltjes in het verhaal en hele krachtige verkoopargumenten. Het is de moeite waard om blinde vlekken in kaart te brengen. Dit doen we tijdens een strategisch interview.

Samenwerking

Elk onderdeel van jouw commerciële uiting verdient de juiste aandacht. Vormgeving en beeldgebruik zijn naast tekst de meest zichtbare componenten. Het liefst werk ik samen met klanten en collega-professionals die net als ik naar het totaalplaatje kijken. Dan zetten we met elkaar iets moois neer en kom jij verder.

Gaan we aan de slag?

Kies jij ook voor een krachtig verhaal en commerciële uitingen die bijdragen aan jouw doelstellingen? Neem dan contact met me op voor een kennismaking. Bel me op 06 284 282 67 of stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

 

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 - 284 282 67

Ook wij maken gebruik van functionele, analytische en social media cookies. Hiermee maken wij de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk en kun je informatie delen via social media. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of verder te surfen op deze website geef je voor beide toestemming.