­

Herinner jij je Bob Ross nog? Die Amerikaan met afrokapsel die in de jaren ‘80 en ‘90 vaak op televise was? In zijn programma ‘The Joy of Painting’ liet hij zien hoe je razendsnel een mooi en realistisch schilderij maakt. Binnen een halfuur toverde Bob met gemak een levensecht landschap of een bostafereel op het doek. Als kind keek ik er geboeid naar. Het was magisch. En Bob gaf mij het gevoel dat ik het ook kon. Niets is minder waar. Ik weet niet hoe het jou vergaat maar als ik schilder lijkt het echt nergens op. Ik schrijf liever.

Schrijf je jouw wervende teksten zelf? Heb je een tekst liggen maar voel je dat het beter kan? Maak gebruik van de tips in deze blog. Bij elke tip krijg je een voorbeeld van de toepassing. Pak een kop koffie voordat je gaat lezen. Daar krijg je  trek in.

Ga je binnenkort aan de slag met een nieuwe website? Is er veel te communiceren maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Laat dan een functioneel ontwerp (‘wireframe’) maken. Dit werkt een stuk prettiger en levert een betere website op.

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 - 284 282 67