­

Webteksten

Heb je plannen voor een nieuwe website en wil je het schrijfwerk uitbesteden? Neem dan in een vroeg stadium contact op met BURO|1812. Met webteksten van BURO|1812 wordt jouw boodschap krachtiger en vergroot je het effect van jouw website.

Projecten bekijken

Wat mag je verwachten?

Kies je ervoor om BURO|1812 jouw webteksten te laten schrijven? Dan staat een positieve gebruikerservaring centraal. Je kunt rekenen op teksten die prettig leesbaar zijn en die bezoekers op jouw website helpen om snel te vinden wat ze zoeken.

SEO-teksten

Heb je keywords die je graag in jouw tekst wilt verwerken? BURO|1812 zorgt ervoor dat ze op de juiste plaats staan. Zonder concessies te doen aan de leesbaarheid van jouw verhaal.

Wat doet BURO|1812 ?

- Meedenken over het menu
- Nieuwe webteksten uitwerken
- Bestaande webteksten krachtiger maken
- Checken en aanpassen webteksten in cms
- Opstellen title tags en metadescriptions

Samenwerking met andere specialisten

Zijn er andere specialisten bij jouw project betrokken? BURO|1812 werkt graag met ze samen. Afstemmen van verschillende elementen levert jou een betere website op. Denk aan webstructuur, grafische vormgeving, fotografie en SEO.

Tips voor een betere website

Tip # 1: In de praktijk wordt het schrijven van webteksten onderschat én uitgesteld. Start daarom op tijd. Ik schuif graag aan bij briefings over jouw project.

Tip # 2: Vind je het moeilijk om de structuur van jouw website te bepalen? Laat dan een functioneel ontwerp maken.

Meer weten?

Wil jij ook effectieve webteksten? Neem dan contact op met BURO|1812. Samen bekijken we hoe ik je kan helpen. Een advies- of kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 - 284 282 67