­

Webteksten

Laat je een nieuwe website maken en wil je het schrijfwerk uitbesteden? Neem dan in een vroeg stadium contact op met BURO|1812. Het is niet nodig om te wachten totdat het ontwerp en de techniek van jouw website helemaal klaar zijn. Je wint juist tijd door ook met jouw teksten aan de slag te gaan. Veel webprojecten lopen vertraging op omdat de content (tekst en beeld) op zich laat wachten.  

Projecten bekijken

Wat krijg je?

Mag ik aan de slag met jouw webteksten? Dan staat een positieve gebruikerservaring centraal. Je kunt rekenen op teksten die prettig lezen en die bezoekers straks helpen om snel te vinden wat ze zoeken op jouw website. Natuurlijk vormen zaken als jouw missie, meerwaarde en kernwaarden de rode draad in het geheel. De belangrijkste uitgangspunten voor de teksten zetten we eerst op een rij.

SEO-teksten

Heb je zoekwoorden die je graag in jouw tekst wilt verwerken? Dan zorg ik ervoor dat ze op de juiste plek komen te staan. Zonder concessies te doen aan de leesbaarheid van jouw verhaal.

Wat doe ik voor je?

  • Meedenken over het menu
  • Nieuwe webteksten uitwerken
  • Bestaande webteksten krachtiger maken
  • Plaatsen en bewerken van webteksten in cms
  • Opstellen title tags en metadescriptions (Google)

 

Samenwerken met andere specialisten

Zijn er andere specialisten bij jouw project betrokken? Ik werk graag met ze samen. Afstemmen van verschillende elementen levert jou een betere website op. Denk aan webstructuur, grafische vormgeving, fotografie en SEO.

Tips voor een betere website

Tip # 1: In de praktijk wordt het schrijven van webteksten onderschat én uitgesteld. Start daarom op tijd. Ik schuif graag aan bij briefings over jouw project.

Tip # 2: Is er veel te vertellen en vind je het moeilijk om de structuur van jouw website te bepalen? Laat dan een functioneel ontwerp maken.

Meer weten?

Zoek jij hulp bij het schrijven van jouw webteksten? Neem dan contact op met BURO|1812. Samen bekijken we hoe ik je kan helpen. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 - 284 282 67

Ook wij maken gebruik van functionele, analytische en social media cookies. Hiermee maken wij de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk en kun je informatie delen via social media. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of verder te surfen op deze website geef je voor beide toestemming.