­

Folder- & flyerteksten

Heb je plannen voor een nieuwe folder, flyer of ander drukwerk? BURO|1812 zorgt voor wervende teksten met een overtuigende boodschap. Teksten die prettig lezen en een mooi geheel vormen met het ontwerp. Een verzorgde uiting is effectiever en levert jou meer op.

Ook hulp nodig met het verzinnen van een goed basisidee voor jouw uiting? Laat via BURO|1812 een creatief concept in tekst en beeld uitwerken. 

Projecten bekijken

Waarom BURO|1812 ?

Teksten scannen gebeurt niet alleen online. Ook bij drukwerk willen lezers snel kunnen beoordelen of jij hun probleem kunt oplossen. Kort en krachtig formuleren is daarom belangrijk. Net als een verzorgde tekstopmaak. Potentiële klanten laten zich onbewust beïnvloeden door de uitstraling van jouw folder of flyer. Is die uitnodigend genoeg om te gaan lezen?

BURO|1812 is gespecialiseerd in kort en krachtig formuleren en weet hoe tekst bijdraagt aan een positieve eerste indruk bij jouw lezers. Voor het beste resultaat werk ik graag samen met jouw vormgever.

Extra check

Is jouw folder of flyer klaar om naar de drukker te gaan? BURO|1812 doet graag een laatste check. Spatie teveel? Verbindingsstreepje op de verkeerde plek? Die leiden de aandacht van de lezer af en maken jouw boodschap minder krachtig.

Meer weten?

Wil jij drukwerk dat gelezen wordt? Neem dan contact op met BURO|1812. Ben je nog op zoek naar creatieve ideeën voor jouw uiting? Ook dan help ik je graag verder. 

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 - 284 282 67