­

Om nieuwe klanten te vinden moet je communiceren. Maak je plannen voor drukwerk of digitale uitingen? Alles zelf doen is vaak niet de beste optie. Gelukkig is er een alternatief. 

Laat mij je helpen om het proces rond jouw nieuwe website, folder of blog op te starten en te bewaken. Stap voor stap realiseren we alle ingrediënten. Van teksten tot vormgeving en techniek. Zo bespaar je tijd en energie en weet je zeker dat jouw boodschap straks op de juiste manier overkomt.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat kan ik voor jou doen?

-    Planning maken voor het vullen van een nieuwe website
-    Meedenken over geschikte onderwerpen voor content
-    Stroomlijnen van het blogproces binnen jouw organisatie
-    Adviseren over derde partijen voor aanvullende diensten
-   Jouw meerwaarde concreet maken tijdens een strategisch interview

Natuurlijk verzorg ik ook de teksten voor jouw website en andere uitingen als je dit wilt. Ga voor meer informatie naar tekstproducties.

Welke keuzes maak jij?

Werken aan zichtbaarheid kan op verschillende manieren. Welke uitingen passen het best bij jouw merk, doelgroep en bedrijf? Wat is het beschikbare budget en hoeveel tijd kun je vrijmaken? Het is belangrijk om de juiste afwegingen te maken. Ik help je om keuzes te maken waarmee jij sneller jouw doel bereikt.

Zichtbaar op jouw manier?

Jouw zichtbaarheid vergroten doe je het liefst op een manier die bij je past. Laat mij je daarom adviseren en ondersteunen. Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op voor een kennismaking. Bel me op 06 284 282 67 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 - 284 282 67

Ook wij maken gebruik van functionele, analytische en social media cookies. Hiermee maken wij de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk en kun je informatie delen via social media. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of verder te surfen op deze website geef je voor beide toestemming.