­

Is zichtbaarheid een belangrijke doelstelling en wil je aan de slag met concrete uitingen? Hoe pak je dit aan? Je zit er niet op te wachten om alles zelf te doen. Gelukkig hoeft dat ook niet.

Laat mij je helpen om het proces rond jouw nieuwe website, folder of blog op te starten en te bewaken om stap voor stap alle ingrediënten te realiseren. Van tekstproducties tot vormgeving en techniek. Zo bespaar je tijd en energie en weet je zeker dat jouw boodschap straks op een goede en consequente manier overkomt.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat kan ik voor jou doen?

-    Planning maken voor het vullen van een nieuwe website
-    Meedenken over geschikte onderwerpen voor content
-    Stroomlijnen van het blogproces binnen jouw organisatie
-    Adviseren over derde partijen voor aanvullende diensten
-   Jouw meerwaarde concreet maken tijdens een strategisch interview

Natuurlijk verzorg ik ook de teksten voor jouw uitingen als je dit wilt. Ga voor meer informatie naar tekstproducties.

Welke keuzes maak jij?

Er is veel mogelijk als je meer zichtbaarheid wilt. Welke uitingen passen het best bij jouw merk, doelgroep en doelstelling? Wat zijn de mogelijkheden binnen het beschikbare budget en hoeveel tijd kun je vrijmaken voor het project? Het is belangrijk om de juiste afwegingen te maken. Ook als het gaat om derde partijen die een bijdrage leveren. Ik help je om keuzes te maken waarmee jij sneller jouw doel bereikt.

Zichtbaar op jouw manier?

Aan jouw zichtbaarheid werken doe je het liefst op een manier die bij je past. Laat mij je daarom adviseren en ondersteunen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met me op voor een kennismaking

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 - 284 282 67

Ook wij maken gebruik van functionele, analytische en social media cookies. Hiermee maken wij de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk en kun je informatie delen via social media. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of verder te surfen op deze website geef je voor beide toestemming.