­

Creatieve concepten

Ga je aan de slag met een flyer of online campagne? Zijn jouw doel en doelgroep helder maar zoek je ideeën voor de 'verpakking' van jouw boodschap? In samenwerking met Buro In Petteau (branding & webdesign) zorg ik voor de creatieve invulling van vormgeving, tekst en beeld.

Projecten bekijken

Wat is een creatief concept?

Een creatief concept is een ruwe schets (of basisidee) als uitgangspunt voor tekst, beeld en grafische vormgeving. Er zijn talloze uitingen die krachtiger worden met een creatief concept. Bijvoorbeeld:

- acties en campagnes (online en offline)
- berichten op social media
- uitnodigingen voor evenementen

1 + 1 = 3

Creatieve concepten worden krachtiger als vormgever en tekstschrijver samenwerken. Andere voordelen? Het proces verloopt sneller. En je hoeft maar 1x jouw verhaal te doen.

Het draait om jouw merk

In het creatieve proces vertalen we thema’s naar tekst en beeld. Natuurlijk sluit het eindresultaat aan bij de uitstraling die jij wilt. Het draait tenslotte om jouw merk.

Meer weten?  

Ben je benieuwd hoe ook jouw merk meer opvalt met een creatief concept? Neem dan contact met mij op. Kennismaken is gratis en vrijblijvend.

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 - 284 282 67

Ook wij maken gebruik van functionele, analytische en social media cookies. Hiermee maken wij de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk en kun je informatie delen via social media. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of verder te surfen op deze website geef je voor beide toestemming.