­

Wil je de zichtbaarheid van jouw merk vergroten? Zet dan eerst de uitgangspunten voor jouw verhaal op een rijtje. Met een stevige basis maak je jouw communicatie veel overtuigender en effectiever. Ik help je hierbij door gerichte vragen te stellen tijdens een strategisch interview.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blinde vlekken

Als ondernemer ben je dag in, dag uit druk met het helpen van klanten. Logisch dat je minder bezig bent met de vraag waarom je doet wat je doet en wat dit betekent voor jouw doelgroep.

Vaak is wat je doet (en vooral hoe) voor jou zo vanzelfsprekend dat je er niet bij nadenkt. Dit terwijl jouw manier van werken heel bepalend is voor de meerwaarde die je biedt. Grote kans zelfs dat dit de reden is waarom klanten voor jou kiezen.

Door blinde vlekken vergeet je om belangrijke zaken te benoemen in jouw communicatie. Wees gerust, je bent niet de enige. Blinde vlekken zijn een valkuil voor heel veel ondernemers.Ik help je om ze concreet te maken.

Wat is het doel?

Tijdens een strategisch interview maken we concreet waar jouw kracht ligt en hoe je die inzet om klanten te helpen.

Waar praten we over?

- waarom doe je wat je doet?
- wat is jouw aanbod?
- welke resultaten lever je & wat betekenen die voor jouw klant?
- wie is jouw doelgroep?

Een strategisch interview duurt circa 1,5 uur. In overleg bekijken we of er meerdere gesprekken nodig zijn.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uitgewerkt document

De uitkomsten van het strategisch interview werk ik voor je uit in een handzaam document van circa 2 A4'tjes. Hiermee heb je een goede basis voor effectieve uitingen.

Een strategisch interview met het bijbehorende document neem je af als apart product of in combinatie met het schrijfwerk. Hierover maken we aparte afspraken.

De informatie in het referentiedocument is ook handig voor jouw fotograaf en grafisch vormgever. Als het goed is vragen die om dezelfde informatie. Ze werken tenslotte op basis van hetzelfde verhaal.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Durf jij bij het begin te beginnen?

Wil jij ook op een effectieve manier aan jouw zichtbaarheid werken? Maak dan eerst samen met mij jouw verhaal concreet. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met me op. Bel me op 06 284 282 67 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 - 284 282 67

Ook wij maken gebruik van functionele, analytische en social media cookies. Hiermee maken wij de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk en kun je informatie delen via social media. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of verder te surfen op deze website geef je voor beide toestemming.