­

Je weet dat wervende teksten een belangrijk onderdeel zijn van jouw online en offline communicatie. Wat moet je doen om jouw boodschap zo krachtig mogelijk over te brengen? Voorkom gepieker en frustratie en laat mij je helpen met het opstellen van effectieve teksten.

Doe je op dit moment zelf een poging om teksten te schrijven maar krijg je geen letter op papier? Of blijf  je schrijven en schrappen maar kom je niet tot de kern? Neem dan contact met me op om te kijken of we samen kunnen werken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat is jouw verhaal?

Weet je wat de belangrijkste vraag is die je jezelf moet stellen voordat je met commerciële uitingen en teksten aan de slag gaat? Wat jouw boodschap is voor de doelgroep. Dit is iets waar je als ondernemer zelf over na moet denken. Jouw boodschap is onderdeel van jouw strategie en de kern van jouw verhaal. Vind je het lastig om dit concreet te maken? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een strategisch interview.

Hoe verpak je jouw boodschap?

Naast de inhoud van jouw tekst is ook de 'verpakking' belangrijk. Welke woorden passen bij jouw merk? Hoe vertaal je jouw verhaal naar een tekst die overtuigend is en prettig leest? Het geheel bepaalt of lezers uit jouw doelgroep zich aangesproken voelen en door blijven lezen. Wanneer je met mij samenwerkt krijgt zowel de boodschap als de verpakking de juiste aandacht.

Content support

Als je teksten nodig hebt krijg je ook met deadlines te maken. Die nieuwe website moet een keer ‘live’, toch? En als je elke maand een blog wilt publiceren moet je wel de nodige stappen zetten. Dit kan een behoorlijke druk leggen  op jouw to-dolijst en jouw goede humeur.

Planningen en processen rond tekstproducties hoef je niet zelf op te zetten en te bewaken. Ik adviseer en ben jouw vriendelijke stok achter de deur. Kijk bij content support voor de mogelijkheden.  

Samenwerken is slim

Is het erg om hulp te vragen bij het voorbereiden en uitwerken van tekstproducties? Welnee, het is juist slim. Je bespaart jezelf namelijk een hoop kopzorgen en je krijgt betere teksten.

Sommige ondernemers vragen zich af of het wel verantwoord is, schrijfwerk uitbesteden. Zij zijn tenslotte specialist. Mijn suggestie? Zie tekstproducties als een samenwerking tussen 2 specialisten met een gezamenlijk doel: jouw boodschap zo krachtig mogelijk overbrengen aan de doelgroep.

Jij bent de specialist op jouw vakgebied en kent de business als geen ander. Jouw kennis is essentieel om belangrijke vragen te beantwoorden.

Zie ik mogelijkheden om het effect van jouw uiting verder te vergroten? Dan deel ik die met je en bekijken we hoe je hiermee aan de slag kunt. Het is een van de voordelen wanneer je in zee gaat met een tekstschrijver met oog voor strategie

Zet de eerste stap

Wil je ook samenwerken met een professional om jouw boodschap zo krachtig mogelijk over te brengen? Kies je voor een tekstschrijver met oog voor strategie? Neem dan contact met mij op voor een kennismaking.

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 - 284 282 67

Ook wij maken gebruik van functionele, analytische en social media cookies. Hiermee maken wij de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk en kun je informatie delen via social media. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of verder te surfen op deze website geef je voor beide toestemming.