­

Wervende teksten zijn een belangrijk onderdeel van jouw communicatie. Wat moet je doen om jouw boodschap zo krachtig mogelijk te verwoorden? Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Laat mij je helpen met het schrijven van effectieve teksten.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat heb jij te vertellen?

Weet je wat de belangrijkste vraag is die je moet stellen voordat je commerciële uitingen (laat) maken? Wat heb ik te vertellen. Hier moet je als ondernemer zelf over nadenken. Vind je het lastig om concreet te maken wat er in je hoofd zit? Begin dan met een strategisch interview.

De verpakking

Naast de inhoud van jouw tekst is ook de 'verpakking' belangrijk. Welke woorden passen bij jouw merk? Hoe vertaal je jouw verhaal naar een tekst die overtuigend is en prettig leest? Het geheel bepaalt of lezers uit jouw doelgroep zich aangesproken voelen. Zowel de inhoud als de verpakking verdienen jouw aandacht. 

Content support

Als je teksten nodig hebt krijg je ook met deadlines te maken. Die nieuwe website moet een keer ‘live’, toch? En als je elke maand een blog wilt publiceren moet je daar wel een systeem voor hebben. Dit betekent nogal wat voor jouw to-dolijst en misschien wel jouw goede humeur.

Planningen en processen rond tekstproducties hoef je niet zelf op te zetten en te bewaken. Ik adviseer en ben jouw vriendelijke stok achter de deur. Kijk bij content support voor de mogelijkheden. 

Zet de eerste stap

Wil je ook samenwerken om jouw boodschap zo krachtig mogelijk over te brengen? Ik kan me voorstellen dat je hier vragen over hebt. Neem gerust contact met mij op. Bel me op 06 284 282 67 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 - 284 282 67

Ook wij maken gebruik van functionele, analytische en social media cookies. Hiermee maken wij de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk en kun je informatie delen via social media. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of verder te surfen op deze website geef je voor beide toestemming.