­

Is dit voor jou hét moment om je website onder handen te nemen? Wil je aan de slag maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Zorg dat je jouw tijd (en geld) goed besteedt. Breng eerst de verbeterpunten in kaart en bepaal de juiste volgorde om hiermee aan de slag te gaan. Ik help je hierbij met een persoonlijke quickscan van jouw huidige website.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat krijg je?

Samen met Buro In Petteau neem ik jouw huidige website onder de loep. We kijken naar de teksten maar ook naar vormgeving, techniek, gebruikersvriendelijkheid en beeldgebruik. Onze indrukken vatten we samen in een overzichtelijk A4’tje met tips om jouw website effectiever te maken.

Voordelen Quickscan

  • Tips en adviezen van 3 specialisten
  • Zekerheid dat je niets over het hoofd ziet
  • Inzicht in sterke punten en verbeterpunten
  • Goede basis voor een stap-voor-stapaanpak
  • Efficiënt werken

Jouw investering

Voor het advies van 3 specialisten vragen we een bedrag van 95 euro (ex btw). Omdat je met onze quickscan gerichte keuzes maakt verdien je dit bedrag in no time weer terug. Natuurlijk is onze quickscan vrijblijvend. Wil je aanvullende ondersteuning? Dan maken we nieuwe afspraken.
 

Ook aan de slag?

Kies jij ook voor een vliegende start van jouw webproject? Vraag dan jouw persoonlijke quickscan aan. Bel mij op 06 284 282 67 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je eerst meer weten over de inhoud van de quickscan of heb je andere vragen? Neem ook in dat geval contact met me op.

Over Buro Inpetteau

Buro In Petteau bestaat uit Margje Willemsen (mediaspecialist en webdesigner) en Hinse van Diijk (webarchitect en specialist functioneel ontwerp).

Margje en Hinse zijn vertrouwde samenwerkingspartners die communicatievraagstukken op een praktische manier benaderen. Ze gaan net als ik voor een goed eindresultaat op basis van de (financiële) mogelijkheden. In de afgelopen 10 jaar werkten we samen aan uiteenlopende webprojecten voor grote en kleinere organisaties. Van interieurspecialist en glazenwasser tot hypotheekbank en privacyspecialist. Kijk voor meer informatie op www.inpetteau.nl.

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 - 284 282 67

Ook wij maken gebruik van functionele, analytische en social media cookies. Hiermee maken wij de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk en kun je informatie delen via social media. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of verder te surfen op deze website geef je voor beide toestemming.