­

Folder- & flyerteksten

Met alle aandacht voor online activiteiten zou je bijna vergeten dat je soms ook drukwerk nodig hebt. Flyers en brochures voor een beurs of evenement bijvoorbeeld. En wat dacht je van een mailing of een creatieve kerstkaart? Natuurlijk hoort hier ook tekst bij.

Laat je binnenkort drukwerk maken? Ik help je graag met teksten die prettig lezen en die een mooi geheel vormen met het ontwerp. Een verzorgde uiting is effectiever en levert jou meer aandacht op.

Ook hulp nodig met het verzinnen van een goed basisidee voor jouw uiting? Samen met een vaste vormgever werk ik een creatief concept in tekst en beeld voor je uit.  

Projecten bekijken

Waarom BURO|1812 ?

Teksten scannen gebeurt niet alleen online. Ook bij drukwerk willen lezers snel beoordelen wat jij te bieden hebt. Dat stelt eisen aan de indeling van de tekst en de manier van schrijven. Kort en krachtig formuleren is belangrijk. Net als een mooie opmaak. Jouw doelgroep laat zich onbewust beïnvloeden door de uitstraling van jouw folder of flyer. Is die uitnodigend genoeg om te gaan lezen?

Door ervaring weet ik hoe tekst bijdraagt aan een positieve eerste indruk bij jouw lezers en wat je nodig hebt om dit te bereiken. Voor het beste resultaat werk ik graag samen met jouw vormgever.

Extra check

Is jouw folder of flyer klaar om naar de drukker te gaan? Dan doe ik graag een extra check. Bij het plaatsen van een tekst in een grafisch bestand zie je soms dat woorden raar afgebroken worden of dat er spaties teveel in de tekst staan. Dat leidt de aandacht van het verhaal af en maakt jouw boodschap minder krachtig.

Wil jij drukwerk dat gelezen wordt?

Ook bij het voorbereiden en uitwerken van teksten voor drukwerk kijk ik met je mee en neem ik desnoods het schrijfwerk uit handen. Neem contact met me op om jouw project en wensen te bespreken en om te kijken hoe ik jou kan helpen.

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 - 284 282 67

Ook wij maken gebruik van functionele, analytische en social media cookies. Hiermee maken wij de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk en kun je informatie delen via social media. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of verder te surfen op deze website geef je voor beide toestemming.