­

Heb je een tekst geschreven of laten schrijven maar twijfel je over de kwaliteit? Onder woorden brengen waarom je niet tevreden bent is vaak lastig. Laat mij in zo'n geval de mogelijkheden bekijken om jouw tekst te redigeren. Doel is altijd om jouw boodschap krachtiger te maken zonder afbreuk te doen aan jouw verhaal.  

Contact opnemen

Beoordelen van jouw tekst

Waar let ik op als ik met jouw verhaal aan de slag ga?

-    Is het verhaal compleet en overtuigend?
-    Is de tekst prettig leesbaar?
-    Passen toon en sfeer bij jouw bedrijf?

Op basis van de antwoorden pas ik jouw tekst aan. Soms is er weinig nodig. In andere gevallen is het beter om jouw tekst te herschrijven. In overleg kijken we of er informatie toegevoegd moet worden. Vaak heb je zelf al een idee van zaken die ontbreken. Als dit niet het geval is stel ik je een aantal gerichte vragen. Hierdoor krijgen we dit alsnog helder.

Noodzaak voor redigeren

Soms is vooraf duidelijk waarom jouw tekst aangepast moet worden:

-    De tekst is te lang voor de uiting en moet ingekort worden
-    De brontaal klinkt door in jouw tekst (na vertaling)
-    De stijl sluit niet aan bij de gewenste toon en sfeer van jouw tekst

Laat mij jouw tekst aanpassen op basis van de gewenste tekstlengte en/of stijl. 

Meer weten?

Ben je benieuwd wat er nodig is om jouw tekst krachtiger te maken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 284 282 67. Een eerste inventarisatie is gratis en vrijblijvend. In overleg met jou maak ik de benodigde aanpassingen.

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 - 284 282 67

Ook wij maken gebruik van functionele, analytische en social media cookies. Hiermee maken wij de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk en kun je informatie delen via social media. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of verder te surfen op deze website geef je voor beide toestemming.