­

Met een compleet en verzorgd LinkedIn-profiel zet je jouw bedrijf (en jezelf als ondernemer) beter op de kaart. Ook wanneer je minder actief bent op dit platform. Jouw LinkedIn-profiel staat hoog in de zoekresultaten als mensen jouw naam googelen. Reden genoeg om jje profiel een flinke opfrisbeurt te geven.

Teksten op jouw LinkedIn-profiel

Hoe maak je een aantrekkelijk LinkedIn-profiel? Om je te helpen heb ik 2 producten waarmee je de belangrijkste teksten op jouw profiel veel krachtiger maakt.  De opbrengst van deze producten is bestemd voor de realisatie van mijn boek over kinderen en autisme.

 1. e-book

Direct naar bestelformulier

In dit e-book krijg antwoord op de volgende vragen:

1. Waar schrijf je over?
2. Hoe zorg je voor de juiste toon en sfeer?
3. Hoe maak je jouw profiel prettig leesbaar?

De tips en adviezen in dit e-book zijn ook handig om andere online teksten onder handen te nemen.

Jouw investering

Interesse? Jouw persoonlijke exemplaar bestel je voor 12,50 euro (excl. btw). Met jouw aankoop steun je ook nog eens een goed doel. Ga naar het bestelformulier en ontvang het e-book in jouw inbox. 

Jouw gegevens gebruik ik uitsluitend om je bestelling te verwerken. Je komt niet in een funnel of op een mailinglijst. Betaling kan per tikkie met een betalingsbewijs achteraf.

2. uitbesteden

Heb je niet genoeg tijd of geduld om zelf met je profielteksten aan de slag te gaan? Laat mij je dan helpen. We doen dit in een aantal stappen:

1. Ik bekijk jouw huidige profielteksten (headline en samenvating) en bereid een aantal vragen voor
2. We bellen elkaar en bespreken jouw profieltekst en mijn vragen
3. Ik pas jouw huidige tekst aan en stuur deze naar je door in een Word-bestand

Jouw investering

Voor deze service betaal je 95 euro (excl. btw). Interesse of vragen? Neem dan contact met mij op. Bel me op 06 284 282 67 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook jouw aankoop van dit product igebruik ik om mijn boek over kinderen en autisme te financieren.

Andere teksten nodig?

Werk je aan de promotie van jouw merk en wil je hiervoor teksten laten schrijven? Ben je zelf al bezig maar kom je er niet uit? Ik help je graag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op. Een eerste kennismaking is gratis en vrijblijvend.

 

 

 

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 - 284 282 67

Ook wij maken gebruik van functionele, analytische en social media cookies. Hiermee maken wij de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk en kun je informatie delen via social media. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of verder te surfen op deze website geef je voor beide toestemming.