­

Als ondernemer schrijf je teksten zelf. Dat hoort erbij vind jij. En jij weet als geen ander wat jouw product of dienst inhoudt. Met goede moed besluit je aan de slag te gaan met de teksten voor jouw website of drukwerk. 

Bloed, zweet & tranen

Je kunt niet stoppen met schrijven. Omdat je steeds bang bent dat je iets vergeet. Of je krijgt juist geen letter op papier. Ga je dan maar helemaal niet schrijven? Of neem je genoegen met een tekst die niet goed voelt? Daar wordt jouw verhaal niet beter van.

There's no business like core business

Misschien wordt het tijd om jouw standpunt te herzien. Je kunt met een gerust hart zeggen dat je het geprobeerd hebt om jouw eigen teksten te schrijven. Ben je minder ondernemer als je om hulp vraagt? Misschien is het tegenovergestelde waar. Hoe vaak zeg jij niet tegen anderen dat ze vooral moeten doen waar ze goed in zijn? There's no business like core business.

Wat levert het op?

Op basis van gerichte vragen brengen we in kaart waar jouw merk voor staat. Deze informatie verwerk ik in een nieuwe tekst waarmee jouw boodschap krachtig overkomt. Een compact en compleet verhaal geschreven met de juiste focus. Zo bouw je gericht aan het succes van jouw merk. 

Vrijblijvend kennismaken

Ben je benieuwd wat ik voor de kwaliteit van jouw teksten kan betekenen? Neem dan contact op via
06 284 282 67 of stuur een berichtje met jouw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Schakel BURO|1812 in voor jouw webteksten, folder- & flyerteksten en creatieve concepten.

 

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 - 284 282 67

Ook wij maken gebruik van functionele, analytische en social media cookies. Hiermee maken wij de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk en kun je informatie delen via social media. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of verder te surfen op deze website geef je voor beide toestemming.