­

Geralda Kadiks

Beroepsdeformatie? Ook ik heb er last van. Zit er een mailing bij de post dan kijk ik altijd hoe de afzender zich presenteert en hoe dit overkomt. De mogelijkheden van tekst worden niet altijd benut. Op websites, in reclamemateriaal maar ook bij andere uitingen. Wervende teksten zijn er in soorten en maten. Ga zelf maar na in hoeveel teksten jij met jouw doelgroep communiceert. Allemaal kansen om te laten zien wat je te bieden hebt en om jouw merk op een positieve manier onder de aandacht te brengen.

Meedenken en sparren

Als mens en als ondernemer hou ik van analyseren maar ook van vooruitkijken en bouwen. Daarom denk ik graag met je mee over mogelijkheden om jouw bedrijf nog beter onder de aandacht te brengen. Om stap-voor-stap jouw boodschap krachtiger te maken. Op een praktische manier maar ook op basis van de juiste uitgangspunten. Met een helder beeld van jouw missie, visie, toegevoegde waarde en kernwaarden haal je meer uit jouw tekst. 

Creatief met tekst

Mijn hele leven heb ik al 'iets' met teksten, concepten en boodschappen. Dat begon met sinterklaasgedichten. Die schreef ik het liefst rond een thema.

Voor werkgevers was ik vooral actief op het snijvlak van sales en marketing; een plek waar je vraag en aanbod heel concreet met elkaar verbindt. Ik was actief betrokken bij de opzet van commerciële uitingen. Hier heb je natuurlijk ideeën, tekst en beeld voor nodig. Hiermee bezig zijn voelt voor mij niet als werk; het is wat ik het liefst doe. Op een creatieve manier een boodschap communiceren. Alle onderdelen van een commerciële uiting vormen samen één geheel. Daarom werk ik graag samen met grafisch vormgevers en fotografen.

Bij werkgevers ontdekte ik ook dat ik er slecht tegen kan als waardevolle informatie onbenut blijft. In mijn huidige rol van tekstschrijver doe ik er alles aan om dit te voorkomen en onderzoek ik graag wat er is.

1812

De naam 1812 staat voor mijn geboortedag: 18 december. De gedachte aan een jaartal is ook leuk. Mensen zeggen vaak dat 1812 een beetje degelijk klinkt. Op een positieve manier.  En dat past mooi bij mijn aanpak. Niets mis mee, een beetje degelijkheid.

En verder?

Naast tekstschrijven fotografeer ik graag. Ik ben moeder van een zoon die ook opvallend goed uit zijn woorden komt. Mijn echtgenoot is er inmiddels aan gewend. Met z’n drieën gaan we graag op kampeervakantie.

Kennismaken?

WIl je meer weten over de mogelijkheden van tekst voor jouw merk? Laten we dan kennismaken. Neem dan contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 284 282 67.

 

 

 

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 - 284 282 67

Ook wij maken gebruik van functionele, analytische en social media cookies. Hiermee maken wij de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk en kun je informatie delen via social media. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of verder te surfen op deze website geef je voor beide toestemming.