­

Geralda Kadiks

Beroepsdeformatie? Ook ik heb er last van. Zit er een mailing bij de post dan kijk ik altijd hoe de afzender zich presenteert. De mogelijkheden van tekst worden niet altijd benut. Het effect van veel uitingen zou daarom veel groter kunnen zijn. En dan gaat het niet alleen over reclamemateriaal en websites. Ga maar eens na in hoeveel teksten jij met jouw doelgroep communiceert. Allemaal kansen om jouw merk op een positieve manier onder de aandacht te brengen.

Meedenken en sparren

Als mens en als ondernemer hou ik van analyseren maar ook van vooruitkijken en bouwen. Daarom denk ik graag mee over mogelijkheden om jouw bedrijf en alles wat je voor jouw klanten doet nog beter onder de aandacht te brengen. Als het om teksten gaat maar ook binnen het grotere geheel van jouw communicatie en business. Als ik kansen zie op andere gebieden dan deel ik die met je. Ik koppel je graag aan andere ondernemers binnen mijn netwerk of professionals die jou helpen om jouw uitstraling (en dus jouw boodschap) verder te versterken.   

Creatief met tekst

Mijn hele leven heb ik al 'iets' met teksten, concepten en boodschappen. Dat begon met sinterklaasgedichten. Die schreef ik het liefst rond een thema. Ook bij werkgevers was ik graag met teksten bezig. Voor websites, mailings en nieuwsbrieven bijvoorbeeld. Ooit zette ik zelf een nieuwsbrief op omdat er zoveel waardevolle informatie was waar we als bedrijf weinig mee deden. Dat vind ik zo zonde.     

1812

De naam 1812 staat voor mijn geboortedag. 18 december dus. De gedachte aan een jaartal is ook leuk. Mensen zeggen vaak dat 1812 een beetje degelijk klinkt. Op een positieve manier.  En dat past mooi bij mijn aanpak. Niets mis mee, een beetje degelijkheid.

En verder?

Naast tekstschrijven fotografeer ik graag. Ik ben moeder van een zoon die ook opvallend goed uit zijn woorden komt. Mijn echtgenoot is er inmiddels aan gewend. Met z’n drieën gaan we graag op kampeervakantie.

Kennismaken?

WIl je meer weten over de mogelijkheden van tekst voor jouw merk? Laten we dan kennismaken. Neem dan contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 284 282 67.

 

 

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 - 284 282 67