­

Laat zien wat je in huis hebt

Wat heb jij in huis om jouw klanten te helpen? Hoe goed komt dit naar voren in jouw geschreven communicatie? Wervende teksten zijn een effectief middel om jouw boodschap krachtig over te brengen. Ik help je om kansen en mogelijkheden zo goed mogelijk te benutten. Zo ben je eerder waar je zijn wilt met jouw bedrijf.

Wat doe ik voor je?

  • Informatie in kaart brengen met interviews
  • Nieuwe teksten uitwerken en bestaande teksten aanpassen
  • Adviseren over het gebruik van teksten
  • Plannen en coördineren van tekstproducties
  • Meedenken over onderwerpen voor blogs en andere uitingen

Zoek je een creatieve tekstschrijver met een marketingbril en een praktische benadering? Een professional met wie je kunt sparren over jouw business en die rust brengt in jouw project? Laten we dan snel kennismaken.

Contact opnemen

B2B-teksten

Onder de naam BURO|1812 adviseer ik over effectief tekstgebruik en schrijf ik wervende content voor online en offline uitingen. Denk aan webteksten, folders & flyers en blogs. De meeste ervaring heb ik met met B2B-teksten en het schrijven over complexe producten en diensten. Hoe ingewikkelder hoe leuker.

Creatieve teksten, short copy en blogs

Mag ik voor je aan de slag met creatieve teksten en shortcopy? Dan geniet ik extra. Ook denk ik graag met je mee over onderwerpen voor nieuwsitems en blogs. Binnen jouw bedrijf is vaak veel waardevolle informatie aanwezig. Het is mooie input voor teksten die bevestigen waar jij voor staat en wat je te bieden hebt.

Portfolio bekijken

Samenwerking

Elk onderdeel van jouw commerciële uiting verdient de juiste aandacht. Vormgeving en beeldgebruik zijn naast tekst de meest zichtbare componenten. Het liefst werk ik samen met klanten en collega-professionals die net als ik 'breed kijken'. Dan zetten we met elkaar iets moois neer.

Gaan we aan de slag?

Zoek je hulp bij het opstellen van jouw wervende teksten? Ben je benieuwd hoe jouw bestaande teksten krachtiger worden? Neem dan contact met me op voor een kennismaking. Bel me op 06 284 282 67 of stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..   

 

 

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 - 284 282 67

Ook wij maken gebruik van functionele, analytische en social media cookies. Hiermee maken wij de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk en kun je informatie delen via social media. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of verder te surfen op deze website geef je voor beide toestemming.