­

Interieuradvies, ontwerp & realisatie/webteksten

'Een warme sfeer creëren'

Over dit project

Nel Verduyn van Sfeer Interieur uit Zwammerdam is een van mijn eerste klanten. Toen ze een nieuwe website liet maken hebben we ook de teksten aangepakt. Het was ontzettend leuk om de meerwaarde (en het enthousiasme) van interieurspecialist Nel en haar echtgenoot Huib (vloerenspecialist) zo goed mogelijk over te brengen. Wat zij voor hun klanten doen? Een warme sfeer creëren waarin ze zich thuis voelen.

Voor deze website heb ik direct in het cms (de achterkant) gewerkt. Hierdoor ging het schrijven van de teksten en het afstemmen met Nel een stuk sneller. En het was fijn om meteen te zien of de teksten goed aansloten op het ontwerp van de website. Want het oog wil ook wat. Benieuwd hoe het geworden is? Bekijk het eindresultaat op www.sfeerinterieur.nl.

Voor Sfeer Interieur schrijf ik ook regelmatig teksten voor Facebook-berichten, printmateriaal en (online) advertenties.

Hulp nodig met webteksten?

Heb je zelf plannen voor een website en ben je benieuwd hoe ik je kan helpen bij het schrijven van de teksten? Ga naar het onderdeel over webteksten of neem direct contact met mij op. Stuur een e-mai naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06 284 282 67.

Leesvoer over websites

Vind je het leuk om meer te lezen over websites en wat er komt kijken bij het proces? Ik heb hierover een item geschreven:

Nieuwe website? Gun jezelf een functioneel ontwerp (blog)

>> Terug naar portfolio - websites

 

 

 

 

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 - 284 282 67

Ook wij maken gebruik van functionele, analytische en social media cookies. Hiermee maken wij de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk en kun je informatie delen via social media. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of verder te surfen op deze website geef je voor beide toestemming.