Strategisch interview

Wil je de zichtbaarheid van jouw merk vergroten? Zet dan eerst de uitgangspunten voor jouw verhaal op een rijtje. Met een stevige basis maak je jouw communicatie veel overtuigender en effectiever. Ik help je hierbij door gerichte vragen te stellen tijdens een strategisch interview.

Blinde vlekken

Als ondernemer ben je dag in, dag uit druk met het helpen van klanten. Logisch dat je minder bezig bent met de vraag waarom je doet wat je doet en wat dit betekent voor jouw doelgroep.

Vaak is wat je doet (en vooral hoe) voor jou zo vanzelfsprekend dat je er niet bij nadenkt. Dit terwijl jouw manier van werken heel bepalend is voor de meerwaarde die je biedt. Grote kans zelfs dat dit de reden is waarom klanten voor jou kiezen.

Door blinde vlekken vergeet je om belangrijke zaken te benoemen in jouw communicatie. Wees gerust, je bent niet de enige. Blinde vlekken zijn een valkuil voor heel veel ondernemers.Ik help je om ze concreet te maken.

Wat is het doel?

Tijdens een strategisch interview maken we concreet waar jouw kracht ligt en hoe je die inzet om klanten te helpen.

Waar praten we over?

  • waarom doe je wat je doet?
  • wat is jouw aanbod?
  • welke resultaten lever je & wat betekenen die voor jouw klant?
  • wie is jouw doelgroep?

Een strategisch interview duurt circa 1,5 uur. In overleg bekijken we of er meerdere gesprekken nodig zijn.

Uitgewerkt document

De uitkomsten van het strategisch interview werk ik voor je uit in een handzaam document van circa 2 A4’tjes. Hiermee heb je een goede basis voor effectieve uitingen.

Een strategisch interview met het bijbehorende document neem je af als apart product of in combinatie met het schrijfwerk. Hierover maken we aparte afspraken.

De informatie in het referentiedocument is ook handig voor jouw fotograaf en grafisch vormgever. Als het goed is vragen die om dezelfde informatie. Ze werken tenslotte op basis van hetzelfde verhaal.

Durf jij bij het begin te beginnen?

Wil jij ook op een effectieve manier aan jouw zichtbaarheid werken? Maak dan eerst samen met mij jouw verhaal concreet. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met me op. Bel me op 06 284 282 67 of stuur een e-mail naar geralda@buro1812.nl.

Interview

Wat verzorg ik voor je?

Tijdens een strategisch interview maken we concreet waar jouw kracht ligt en hoe je die inzet om klanten te helpen. Ik lever een handzaam document aan. Neem contact op voor meer informatie.

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 – 284 282 67

Waarom Buro 1812

Weet jouw doelgroep wat je te bieden hebt of laat je kansen liggen? Bouw samen met mij aan de zichtbaarheid van jouw merk. Dan ben je eerder waar je zijn wilt.

Actuele blogs

Ik wens je veel blinde vlekken toe

  'Da’s ook niet aardig’, hoor ik je denken. Waarom zou je iemand blinde vlekken toewensen? Dat zal ik je uitleggen. Blinde vlekken zijn kansen. Ook voor jou als ondernemer. Veel ondernemers vinden hun aanbod en werkwijze zo vanzelfsprekend dat ze belangrijke...

Hoe verkoop je de Nachtwacht?

De aandacht van jouw doelgroep krijgen en vasthouden is essentieel wanneer je over jouw merk communiceert. Als je zaken benoemt die (potentiële) klanten afschrikken, bereik je het tegenovergestelde. Dit klinkt als een open deur maar in wervende teksten zie ik het...

De 4 pijlers van jouw verhaal

  De 4 pijlers van jouw verhaal Het verhaal over jouw merk en bedrijf is de basis voor elke commerciële uiting die je maakt (of laat maken). Dit geldt voor de teksten maar ook voor de grafische vormgeving en de beelden die je selecteert. Elk element is gebaseerd...

Contact

BURO 1812
Geralda Kadiks
M   06 - 284 282 67
E   info@buro1812.nl