Strategisch interview

Wil je de zichtbaarheid van jouw merk vergroten? Zet dan eerst de uitgangspunten voor jouw verhaal op een rijtje. Zo creëer je een stevige basis voor effectieve communicatie. Ik help je met het beantwoorden van belangrijke vragen tijdens een strategisch interview.

Wat gaan we doen?

Tijdens een strategisch interview bespreken we onderwerpen als jouw missie, visie en kernwaarden. Waar sta je voor, welke resultaten en meerwaarde bied je en voor wie? Wat is jouw onderscheidend vermogen? Ik stel gerichte vragen en vraag door om tot de kern te komen. Jij deelt op een efficiënte manier de kennis over jouw bedrijf en de markt waarin je opereert.

Handzaam document

De uitkomsten van het strategisch interview werk ik voor je uit in een handzaam document. Zo heb je alle belangrijke informatie op en rijtje.

Het referentiedocument is ook waardevolle input voor jouw fotograaf of grafisch vormgever bijvoorbeeld. Zij werken tenslotte op basis van hetzelfde verhaal.

Begin bij het begin

Wil jij ook op een effectieve manier aan jouw zichtbaarheid werken? Maak dan eerst samen met mij jouw verhaal concreet. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met me op. Bel me op 06 284 282 67 of stuur een e-mail naar geralda@buro1812.nl.

Goed om te weten

Besluit je om met mij in zee te gaan? Dan zijn strategische interviews altijd onderdeel van het proces.

 

 

Interview

Wat levert het op?

Tijdens een strategisch interview brengen we de uitgangspunten voor jouw verhaal in kaart. Zo weet je zeker dat je als bedrijf straks optimaal uit de verf komt. Dit vergroot de kans om mensen aan te trekken die goed bij je passen. Een mooie basis voor waardevolle relaties en groei. Meer weten? Neem dan contact met mij op.

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 – 284 282 67

Waarom BURO1812?

Ik help je om slimmer gebruik te maken van geschreven teksten zodat je op het netvlies komt en blijft bij iedereen die belangrijk is voor het succes van jouw bedrijf.

Actuele blogs

Ik wens je veel blinde vlekken toe

  'Da’s ook niet aardig’, hoor ik je denken. Waarom zou je iemand blinde vlekken toewensen? Dat zal ik je uitleggen. Blinde vlekken zijn kansen. Ook voor jou als ondernemer. Veel ondernemers vinden hun aanbod en werkwijze zo vanzelfsprekend dat ze belangrijke...

Hoe verkoop je de Nachtwacht?

De aandacht van jouw doelgroep krijgen en vasthouden is essentieel wanneer je over jouw merk communiceert. Als je zaken benoemt die (potentiële) klanten afschrikken, bereik je het tegenovergestelde. Dit klinkt als een open deur maar in wervende teksten zie ik het...

De vijf pijlers van jouw verhaal

  Dit zijn de vijf pijlers van jouw verhaal Het verhaal over jouw bedrijf is de basis voor elke commerciële uiting die je maakt (of laat maken). Dit geldt voor de teksten maar ook voor de grafische vormgeving en de beelden die je selecteert. Elk element is...

Contact

BURO 1812
Geralda Kadiks
M   06 - 284 282 67
E   info@buro1812.nl