Tekst & Advies

Interview

Strategisch interview

Wil je de zichtbaarheid van jouw merk vergroten? Zet dan eerst de uitgangspunten voor jouw verhaal op een rijtje. Met een stevige basis maak je jouw communicatie veel overtuigender en effectiever.

oude computer

Webteksten

Laat je een nieuwe website maken en wil je het schrijfwerk uitbesteden? Wacht dan niet tot het ontwerp en de techniek van jouw website helemaal klaar zijn. Je wint juist tijd door meteen met jouw teksten aan de slag te gaan.

oude computer

Tekstproducties

Wervende teksten zijn een belangrijk onderdeel van jouw communicatie. Wat moet je doen om jouw boodschap zo krachtig mogelijk te verwoorden?

oude computer

Content support

Om nieuwe klanten te vinden moet je communiceren. Maak je plannen voor drukwerk of digitale uitingen? Alles zelf doen is vaak niet de beste optie. Gelukkig is er een alternatief.

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 – 284 282 67

Waarom Buro 1812

Weet jouw doelgroep wat je te bieden hebt of laat je kansen liggen? Bouw samen met mij aan de zichtbaarheid van jouw merk. Dan ben je eerder waar je zijn wilt.

Actuele blogs

Ik wens je veel blinde vlekken toe

  'Da’s ook niet aardig’, hoor ik je denken. Waarom zou je iemand blinde vlekken toewensen? Dat zal ik je uitleggen. Blinde vlekken zijn kansen. Ook voor jou als ondernemer. Veel ondernemers vinden hun aanbod en werkwijze zo vanzelfsprekend dat ze belangrijke...

Hoe verkoop je de Nachtwacht?

De aandacht van jouw doelgroep krijgen en vasthouden is essentieel wanneer je over jouw merk communiceert. Als je zaken benoemt die (potentiële) klanten afschrikken, bereik je het tegenovergestelde. Dit klinkt als een open deur maar in wervende teksten zie ik het...

De 4 pijlers van jouw verhaal

  De 4 pijlers van jouw verhaal Het verhaal over jouw merk en bedrijf is de basis voor elke commerciële uiting die je maakt (of laat maken). Dit geldt voor de teksten maar ook voor de grafische vormgeving en de beelden die je selecteert. Elk element is gebaseerd...

Contact

BURO 1812
Geralda Kadiks
M   06 - 284 282 67
E   info@buro1812.nl