Tekst & Advies

Interview

Jouw verhaal

Wil je de zichtbaarheid van jouw bedrijf vergroten? Begin bij het begin en zet eerst de uitgangspunten voor jouw verhaal op een rijtje. Zo creëer je een stevige basis.

oude computer

Tekstscan

Waar liggen jouw kansen om slimmer gebruik te maken van geschreven communicatie? Op basis van een concreet vraagstuk breng ik ze voor je in kaart.

oude computer

Tekstproducties

Teksten zijn een belangrijk onderdeel van jouw communicatie. Hoe zorg je ervoor dat ze optimaal bijdragen aan verbinding met jouw doelgroepen? Laat mij je hierbij helpen. 

oude computer

Content support

 Hoe kom je aan de juiste onderwerpen voor social media? Wie heb je nodig om jouw nieuwe website te laten maken? Gelukkig hoef je dit niet allemaal zelf uit te zoeken.

Hoe krachtig is jouw verhaal? Bel 06 – 284 282 67

Waarom BURO1812?

Maak van jouw geschreven teksten echte 'merkversterkers'. Met de juiste aandacht voor jouw verhaal en slimme keuzes als het om content gaat. 

Actuele blogs

Ik wens je veel blinde vlekken toe

  'Da’s ook niet aardig’, hoor ik je denken. Waarom zou je iemand blinde vlekken toewensen? Dat zal ik je uitleggen. Blinde vlekken zijn kansen. Ook voor jou als ondernemer. Veel ondernemers vinden hun aanbod en werkwijze zo vanzelfsprekend dat ze belangrijke...

Hoe verkoop je de Nachtwacht?

De aandacht van jouw doelgroep krijgen en vasthouden is essentieel wanneer je over jouw merk communiceert. Als je zaken benoemt die (potentiële) klanten afschrikken, bereik je het tegenovergestelde. Dit klinkt als een open deur maar in wervende teksten zie ik het...

De vijf pijlers van jouw verhaal

  Dit zijn de vijf pijlers van jouw verhaal Het verhaal over jouw bedrijf is de basis voor elke commerciële uiting die je maakt (of laat maken). Dit geldt voor de teksten maar ook voor de grafische vormgeving en de beelden die je selecteert. Elk element is...

Contact

BURO 1812
Geralda Kadiks
M   06 - 284 282 67
E   info@buro1812.nl